Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2017 12:09 - Кои са най-подходящите бижута за сватба
Автор: victorboy Категория: Бизнес   
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Без значение дали става дума за вашата или за сватбата на приятел, еуфорията е огромна. Разбира се, ако вие сте под светлината на прожекторите щастието и напрежението са еднакво големи. След като стигнете до най-малките детайли като облеклото и обувките, на дневен ред идват аксесоарите. Бижутата са главен акцент и една булка не може без тях. Те трябва да са премерени, да не се прекалява с тях, да са нежни, елегантни и красиви.

image

Щом стане дума за булката, тя трябва да бъде ослепителна, но без излишна претрупаност. Излишният блясък трябва да изчезне. Бижутата трябва да са подбрани според цялостната визия на нежната половина от семейството. Акцентите при булката падат върху прическата и роклята. Ето защо, трябва да подберете елегантни и стилни украшения, каквито са сребърните комплекти. Бижутата могат да са изработени и в комбинация от сребро и полускъпоценен камък. Например, нежна висулка с красив диамант, заедно с такъв тип обеци и гривна. Разбира се, бихте могли да подберете и само две неща. Ако искате да се насладите на истинска феерия от сребърни бижута, погледнете тук.

Често предпочитани са и перлените сребърни комплекти, състоящи се най-често от колие и обеци. Те са малки, нежни и придават чудесен завършек на визията на булка. Според експертите от онлайн магазина на българската марка от Враца „Магазини Гранат“, най-подходящите украшения за сватба са тези от сребро.

Накрая, след като церемонията приключи, махнете годежния пръстен. Сега важна е брачната халка. Естествено, това е личен избор, ако желаете може да оставите и двата пръстена.


image

Що се отнася до младоженеца, неговата визия е по-изчистена. Аксесоарът, който заема главно място в нея е ръчният часовник. Издаваме ви тази тайна, за да се подготвите и да знаете, че часовникът би бил особено специален, ако е подарен от бъдещата съпруга на младоженеца. Аксесоарът трябва да бъде елегантен, изработен от благороден метал. Каишката би могла да бъде кожена, златна или сребърна. Ако, пък, не искате да залагате на часовник, може да го замените със сребърна гривна.  Има и по-алтернативна визия, направена от кожа или бяло злато. Така ще се подчертае костюма и ще се допринесе за изискания вид на младоженеца.

Сватбата е сред най-важните и красиви събития в живота на хората. Всичко трябва да е идеално, в това число и бижутата. Дали ще се спрете на сребърни комплекти или единично украшение, няма значение, важното е да се чувствате добре и да изглеждате прекрасно, избирайки най-подходящата комбинация между визия и аксесоари.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: victorboy
Категория: Новини
Прочетен: 11777
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031