Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2013 00:55 - Ултра модерни лаптопи от Acer
Автор: victorboy Категория: Технологии   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
0



Компанията Acer, стана едно от най-често споменаваните имена, при покупката на лаптопи. Това е напълно обяснимо с появата на модели като A7 Chromebook, Aspire V7, Aspire P3, Acer Aspire S7 и много други. Общото между всички тях е, че съчетават отлична визия и мощ, от която ще останете доволни и ще накара все повечe хора да си задават въпроса и да се замислят "Защо трябва да купим Acer?"

Тайванският производител залага на свежи хрумвания като например хибрида между лаптоп и таблет Acer Aspire P3, който може да носите навсякъде благодарение на ниското си тегло, което е само 1.39 килограма. Това обаче е само една миниатюрна част от иновациите на нашумялата фирма. Повече новини и анонси на техните продукти може да прочетете в официалния им сайт www.acer.com
  Макар разнообразието от лаптопи, което ще срещнете на пазара, модели като Aspire V7 правят впечатление най-вече със своята елегантност. Преносимият компютър ви предоставя петнадесет инчов монитор, мощен процесор, много RAM, удобна клавиатура и тъчпад, а също и супер тънък дизайн.
  И точно тук идва мястото на Acer A7 Chrome, който се радва на успех както сред геймърите, така и при бизнесмените искащи мощност, компактност и не на последно място добра цена. Въобще няма как да съжалявате ако се спрете на някой от гореспоменатите варианти, тъй като всички те следват трендовете при съвременните лаптопи.
  Сами може да се уверите, че интереса към лаптопи Acer става все по-голям. Почти няма списание или сайт посветени на високите технологии, които да не отбелязват успехите на тайванската компания в световен мащаб. Всичко това свидетелства за една сериозност и зрялост в еволюцията на мобилните устройства, което си е супер новина за крайните потребители.

Освен това може би много от вас, които имат по-активно присъствие в социалните мрежи или следят специализирани сайтове за ревюта на лаптопи Acer са забелязали, че в момента тече маркетингова, с.е.о. и рекламна надпревара на тема "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?" и този сайт acer-pacer.com ще се опита да отговори най-изчерпателно и точно.
  Освен моделите върху, които акцентирахме в началото на статията не може да пропуснем Aspire V3-771G, Aspire M5-583P-6428 и Aspire Е1-571G, които са сред най-търсените в България и други места. В мрежата ще откриете безкрайно много ревюта за всеки лаптоп Acer поотделно, така че да прецените кое е разумното решение спрямо конкретните ви нужда и изисквания. 
Е предполагаме, че сме подразнили апетита на лаптоп маниаците и очакваме последните да насочат вниманието си към споменатата марка Acer преносими компютри.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: victorboy
Категория: Новини
Прочетен: 11787
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930