Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2017 14:02 - Оферти за почивка в република Гърция
Автор: victorboy Категория: Туризъм   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако имате нужда от почивка и от усещането за спокойствие и блаженство, докато се взирате в хоризонта и слушате шума на морските вълни, разгледайте офертите за Гърция и резервирайте своята почивка още сега. Няма да съжалявате ако прекарате вашата лятна отпуска в Гърция. Олимпийска Ривиера, Тасос, Халкидики, остров Корфу и Закинтос ви очакват през цялото лято, благодарение на добрите оферти на Onfire.bg за лято в Гърция.

За късмет, ние се намираме само на няколко километра от един нов свят, който може да ни впечатли с красива и дивна природа, прекрасни плажове и възможности за чудесна почивка по всяко време на годината. Имаме уникалната възможност да се докоснем до така близката и толкова различна природа на Гърция.

Месец май и юни са наистина добро попадение за пътуване към Южната ни съседка, защото времето е меко, но не прекалено горещо и възможностите за туризъм са повече от идеални за семейна почивка. В сайтът за почивки на Onfire.bg са събрани най-добрите оферти за Гърци и почивка на морето. Вижте ги тук: https://www.onfire.bg/bg/hotels/destination/Gartziya-115.html Благодарение на картата и интерактивната информация, ще разберете всички подробности за локацията на хотела, екстрите, цената и условията за настаняване. В сайта на www.onfire.bg ще може да направите и бърза резервация на избрания от вас хотел за почивка в република Гърция.

Идеята да посетите родината на Сафо и философията и да се порадвате на красотата на Гърция е страхотна.

Не бива да се колебаете да запазите своята почивка и да прекарате вашата ваканция в Гърция, защото това е желана дестинация на туристите от цял свят, а ние българите, се намираме само на няколко часа път до мечтаните брегове на Бяло море.

Тази държава има всичко, което можете да си пожелаете, когато мечтаете и искате идеална почивка далече от дома.

Прохладата на маслиновите горички, лазурното море, веселието, което цари в таверните и местните ресторантчета, ароматните портокалови дървета, които изпълват въздуха със свежест и енергия за живот и забава.

Малко са хората, които не биха искали да се докоснат до страна с древна култура, люлка на цивилизации, родина на философи и поети.

В Гърция цари особен дух, дух на горди и тачещи миналото си хора, от които можем да вземем пример. Съкровищата на тази страна са не само археологическите находки и исторически и туристически обекти като Партенона, те са в атмосферата и усещането за свобода и желание за наслада от живота. Подобно на Алексис Зорбас – емблематичния герой от едноименната книга на Никос Казандзакис, който казва: „Тъй като нямам договор с определен срок с живота си, отпускам спирачката, когато стигна при най-опасната стръмнина“ и вие можете да отпуснете своите спирачки и да прекарате морската си почивка в Гърция.

Порадвайте се на живота по нов начин и в гръцки стил: с гръцка салата и узо, хубава музика и неподправена атмосфера. Всяка една емоция от пътуването в тази слънчева страна ще се запечата във вашето съзнание и ще ви обогати с впечатления, емоции и най-вече с незабравими и прекрасни спомени.

Местата за настаняване са разнообразни и можете да очаквате пълен комфорт и туристическо обслужване на европейско ниво. Забележителностите са много и трудно могат да бъдат посетени само за няколко дни, но всеки обект, който имате възможност да видите отблизо, ще се запечата във вашето съзнание и ще остави следа в мислите ви. Разбира се, най-важното е да си починете добре и да се откъснете от ежедневието. Гърция ще ви помогне да го направите.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: victorboy
Категория: Новини
Прочетен: 11791
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930