Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 19:46 - Как да намерим лаптоп на добра цена?
Автор: victorboy Категория: Технологии   
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове:
0



Модерното време, в което живеем ни предразполага да търсим качествени лаптопи на добра цена, тъй като те се оказват необходими за нашата работа. Разбира се, когато избираме ние трябва да анализираме куп важни фактори, които да ни доведат до правилната и успешна покупка.

Днес ние ще ви посочим някои определящи стъпки, които да ви ориентират към избор на подходящия за вас преносим компютър.

Марките.
Десетки са фирмите, които предлагат лаптопи на нашия пазар. Сред производителите съществуват и добри и, не кой знае колко добри попадания. Важно е да сте наясно за какво ще използвате лаптопа и да проучите съществуващите на пазара предложения и цени. За мен лично най-качествените и утвърдени марки са DELL, HP, LENOVO и донякъде ASUS.

Модели.
По-съвременните модели лаптопи са правилното решение за вас. След като вече сте избрали производител, посетете официалния сайт на фирмата и вижте топ офертата в него. Най-продаван е онзи продукт, който гарантира абсолютното качество за всеки купувач.

Устройства и аксесоари.
Внимателно изберете лаптопа така че, той да отговори на нуждите ви. Ако например купувате преносим компютър за да се забавлявате като пускате нови игри, то потърсете вариант с качествена видео карта, която да задоволи изискванията ви.

Цените.
Те играят съществена роля за всички нас. Основната ни цел е да открием лаптоп, който едновременно да отговаря на нуждите ни и да бъде по джоба ни. Като съвет, ние предлагаме да анализирате бюджета си и да се водите от актуалното ви финансово състояние, което ще бъде определящо за вашия избор.

Лично аз до сега имам опит с покупката от няколко фирми. Когато става въпрос за покупка на нов лаптоп фирма
Unex e фирмата, на която бих се доверил и избрал за покупка. Може би избора ми е субективен, но управителя на фирмата ми е приятел и естествено ползвам отстъпка в цената. Освен лаптопи и сглобени компютри, в Unex ще намерите и всякакви хардуерни компоненти. Естествено е по-лесно да ги поръчате от сайта им: http://unexbg.com/

Втора употреба – практичния избор на лаптоп
Сега ще отворя дума и за употребяваната компютърна техника. Предполагам заради финансовите ограничения, доста народ се ориентира към покупка на по-евтини лаптопи втора ръка и компютри, директно от някоя фирма вносител или от другите търговци.

Без да се притеснявам, ще споделя че притежавам лаптоп втора употреба, закупен от Интерсервиз-20. Вече 6
-та година мобилния компютър ми служи вярно и предано. Естествено, като дизайнер използвам мощен компютър и голям монитор, но ноутбука ми е нужен за срещи с клиенти, и когато пътувам.

Използвам го средно интензивно и въпреки това се грижа да е във форма. Миналата година му направих профилактично почистване, понеже лаптопите лесно се задръстват с прах и мръсотии, които пречат на качественото охлаждане. Тази година направих основен ъпгрейд – добавих още
2 Gb RAM /вече общо 4/ и замених морално остарелия твърд диск с бърз и съвременен SSD. В предвид че много съм си пазил мобилния компютър от всякакви външни въздействия, съм сигурен че ако го видите, никога няма да познаете че лаптопа е втора ръка. Модела е HP DV9600 и заради това, че е със 17 инчов дисплей се води Entertainment PC. А на фирма Интерсервиз-20 благодаря за консултацията и чудесните употребявани лаптопи, които предлагат.

Така че понякога придобиването на компютър или лаптоп втора употреба е много по-смислена и оправдана покупка.

В днешната статия изброихме важните фактори, които трябва да ви водят при избора на нов или употребяван лаптоп. В допълнение ще кажем, че е желателно да разгледате различните предложния на съществуващите фирми и да обиколите магазините предлагащи селектирания от вас модел. Сигурни сме, че ако отделите достатъчно внимание в преглед на пазара и контакти с търговците ще се сдобиете с така желаната техника.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: victorboy
Категория: Новини
Прочетен: 11792
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930